E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Koncert në kohë të pandemisë

Viti shkollor 2019/2020 u përfundua në rrethana te pazakonshme.  Qysh nga muaji mars 2020 kur mësimi u ndërpre fizikisht në shkollë, ne u organizuam dhe e vazhduam mësimin online përmes platformave të ndryshme online. Edhe pse në kohë të pandemisë, shkolla jonë e organizoi koncertin, si cdo vit tjetër. Vullneti, përkushtimi e dashuria ndaj punës na ka shtyrë të tejkalojmë vështirësitë dhe të mos humbim hapin. Faleminderit prindërve për durimin dhe angazhimin, mësimdhënësve për përkushtimin e nxënësve për punën. Të gjithë së bashku kemi bërë punë të mrekullueshme.

Sot si çdo vit, ju ftojmë të ndiqni koncertin e fundvitit shkollor 2019/2020. Edhe pse nuk jemi në sallë koncertale, do të ndjejmë publikun dhe duartrokitjet nga shtepitë tona.

Me shpresë se në shtator do takohemi sërish për t’vazhduar rrugëtimin tonë muzikor, bashkë, me energji e aktivitete të reja.

Pjesa e përbashkët, kënga përmbyllëse “Kur hana del” e realizuar me instrumentistët dhe korin e shkollës do të publikohet si video e vacantë, ditëve në vazhdim.

Më poshtë në koment do të gjeni rradhitjen e pikave sipas minutazhës.

Duke ju dëshiruar shëndet, urojmë të kaloni një verë të bukur dhe të qetë.

Ju faleminderit t’gjithëve.

30.06.2020, Prishtinë

 

Me poshte gjeni linkun e koncertit 

https://www.facebook.com/watch/?v=578539726415270

 

RENIDITJA E PIKAVE SIPAS MINUTAZHËS

Fjalë e shkurtër hyrëse nga Hana Petrovci drejtoreshë e shkollës
ETA SVARCA - MIN 2.34
KLASA E KENDIMIT – LIBERTANGO MIN 6.25
NOA BASHA MIN 10.34
LEKE ZENELI MIN 12.27
DARIAN PIJLS MIN 14:15
ARONA ZYBERI MIN 17:47
ELENA ZEKA MIN 18:33
JUSTINA ZEKA MIN 19:15
BUNA VISHAJ MIN 21:42
DREN SAHITI MIN 21:54
LETA HASANI MIN 22:22
ARON ZHUBI MIN 26:15
EJONA MUSLIU MIN 27:30
BLENDINA MUSLIU MIN 29:26
JUSTINA ZEKA DHE LUIZE BEQIRI MIN 30:50
TOMOR DURMISHI MIN 33:44
LUIZE DHE MARTIN BEQIRI MIN 34:34
MARTIN BEQIRI MIN 38:11
LUIZE BEQIRI 40:19
BUNA MAKOLLI 42:34
ERBLINA HOTI 43:46
TUANA VESVESJA 44:42
MAL BUNJAKU 45:23
BENJAMIN BEARD 46:14
LINOR SADIKU 46:57
ARJONA RAMADANI 48:16
ARJONA RAMDANI 49:05
BUJAR BERISHA 52:32
ERA LATIFI 53:33
LETA HASANI 56:31
FJONA HASHANI 57:27