E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Nxënësit e Amadeus pjesë e Ansamblit Nevis të Skotlandës

Ansambli "Nevis" i Skotlandës i ftoi edhe nxënësit e shkollës Amadeus që t'marrin pjesë në projektin muzikor me muzicientë nga e gjithë bota. Mbi 500 video nga fillestarë e profesionistë të muzikës kanë realizuar këngën tradicionale të Skotlandës Auld Lang Syne për nder të muzikës. Jemi shumë të lumtur që Tomori, Buna, Arjona dhe Bujari ishin pjesë e këtij projekti madhështor.

18 Korrik 2020