E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Konkurs për regjistrime të vitit shkollor 2020/2021

SHKOLLA E MUZIKËS AMADEUS SHPALL:
KONKURS
PËR REGJISTRIMET E NXËNËSVE NË VITIN SHKOLLOR 2020/2021
Drejtimet:
Instrumente muzikore 6vjec e tutje
Solokëndim 9 vjec e tutje
Parashkollor muzikor 3- 5 vjec
Balet 4 - 16 vjec
Provimet pranuese dhe takimet me prindër e nxënës do të organizohen individualisht përmes emailit ose numrave të telefonit më poshtë.
Takimet gjithashtu mund të organizohen edhe përmes platformës zoom
Apliko online në www.shkollaamadeus.com ose na kontaktoni në
+383 49 180008; +383 44 180008: +383 38 733 617
Email: info@shkollaamadeus.com; shkollaemuzikesamadeus@gmail.com
http://shkollaamadeus.com/Al/aplikacioni/