E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Nxënësit e "Amadeus" rrëmbyen çmime në garat " Pjetër Gaci" në Shkodër

Një lajm i mirë
Pjesëmarrja e nxënësve tonë në garat “Pjetër Gaci” në Shkodër, u shpërblye me çmime për ekzekutimet e nivelit
- Darian Pijls – Kitarë, Çmimi i II-të, 92 pikë, Kategoria C, klasa e mësimdhënësit Endrit Xërxa
- Luizë Beqiri – Piano, Çmimi i III-të, 85.25 pikë, Kategoria C, klasa e mësimdhënësit Alzan Gashi
- Arjona Ramadani – Piano, Diplomë, 82.75 pikë, Kategoria C, klasa e mësimdhënësit Alzan Gashi
- Noa Basha – Piano, Diplomë, 81.25 pikë, Kategoria B, klasa e mësimdhënëses Elza Mehmeti

Të gjithë nxënësve ju urojmë për pjesëmarrjen dhe çmimet. Falenderim i veçantë për mësimdhënësit për angazhimin dhe punën. Ju dëshirojmë shumë suksese në garat e rradhës dhe rrugëtimin tuaj muzikor!

Maj 2021