E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Nxënësit e "Amadeus" ftohen nga Qendra Kulturore e fëmijëve me rastin e 1 Qershorit - festës së fëmijëve

Në programin e organizuar nga "Qendra kulturore e fëmijëve" me rastin e festës së 1Qershorit, nxënës nga shkolla jonë morrën pjesë me disa pika solistike përciellur nga instrumentistë të vegjël dhe kori

Prishtinë, 1 Qershor 2021