E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Amadeus organizon Kurse Verore për të gjithë të interesuarit

"Amadeus" organizon kurse verore në të gjitha instrumentet muzikore për nxënësit e rregullt të shkollës tonë dhe të gjithë të interesuarve të tjerë.
Mësimet organizohen për fëmijë dhe të rritur në:
Piano
Solokëndim
Violinë
Kitarë
Flaut
Klarinet
Violë
Violonçelo
Bateri

Mësimet janë individuale dhe fillojnë të Enjten me datë 1 Korrik 2021 
Oraret organizohen 1 ose 2 herë në javë të martën dhe të enjtën.
Për më shumë info rreth orareve dhe regjistrimeve na kontaktoni në:
+383 38 733 617
+383 49/44 180 008

ose aplikoni në www.shkollaamadeus.com

Prishtinë, 2 Qershor 2021