E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

"Amadeus" dhe SOS - Fshatrat e fëmijëve - Miq përgjithonë

Miqtë dhe donatorët e SOS Fshatrave të Fëmijëve Kosovë u mblodhën sot për të shënuar miqësinë, miqësi kjo e cila në vazhdimësi është forcuar. Në ngjarjen e organizuar në SOS Fshat nën emrin “𝐌𝐢𝐪 𝐏𝐞̈𝐫𝐠𝐣𝐢𝐭𝐡𝐦𝐨𝐧𝐞̈”, shkolla jone performoi ne ambientet e SOS Fshatit.

Ishte nder dhe kënaqësi për ne të shpalosim punën tonë pranë Presidentes Jahjaga, ambasadorëve, miqve dhe udhëheqësve të Sos Fshatit si dhe artdashësve të artit

Gjithmonë kënaqësi të kontribojmë për talentët e ri

 

Prishtinë, Nëntor 2021