E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

STORIE SUKSESI (video)

 Jora Ismaili, që për 6 vite ishte nxënëse e pianos në shkollën tonë, po vazhdon mësimet dhe koncertimet në Kopengahë në Shkollën Bamuk - Ballerup music & Kulturskole

Suksese e mbarësi në rrugëtimin artistik! (VIDEO)

https://fb.watch/fWASVh9XlX/