E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Shpërblime të reja nga nxënset tona


Lajme të mira për këtë fundvit!


Nxënëset tona Ejona Musliu dhe Noa Basha u shpërblyen me çmime në garat "Artisti i Ri" - piano and voice competition

EJONA MUSLIU, çmimi i dytë

NOA BASHA, çmimi i tretë

Me punën plot dashuri e përkushtim të mësueses së tyre të pianos, Elza Mehmeti , arritjet do të jenë gjithmonë të larta dhe pjesë e punës.


Noa Basha gjithashtu para pak javësh u shpërblye me diplomë për pjesëmarrje dhe lojë të shkëlqyeshme në garat internacionale "The colors of music" në Lituani


Faleminderit mësueses Elza për angazhimin, prindërve për përkushtimin dhe shumë urime e suksese tutje për Ejonën dhe Noan