E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Shpërblim internacional i rradhës "Pianisti i Ri" 2022

Hana Aqifi, vetëm 5 vjeçare, morri pjesë në garat internacionale "Pianisti i Ri" dhe u shpërblye me çmimim e II-të në kategorinë "Junior".

Hana që prej moshës 4 vjeçare tregoi interesimin e saj për pianon, dhe pasi përfundoi programin parashkollor, vazhdoi mësimet e pianos me mësuesen Etrita Hasani.

Shumë urime mësueses Etrita për punën.

Suksese dhe urime Hanës dhe familjes së saj.

13 Qershor 2022