E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Storie e re suksesi - Shpërblime të reja internacionale për nxënëset e shkollës tonë

Allegra Bajrami, u shpërblye me çmimin e dytë dhe 91 pikë në kategorinë e parë për kitarë në garat internacionale “Ars Kosova” 2022

Allegra ndjek mësimet e klasës së dytë për kitarë në shkollën tonë me mësuesin Endrit Xërxa

Reina Zejnullahu, u shpërblye me çmimin e dytë dhe 90 pikë në kategorinë e parë për kitarë në garat internacionale “Ars Kosova” 2022

Reina ndjek mësimet e klasës së dytë për kitarë në shkollën tonë me mësuesin Endrit Xërxa

Si çdo herë e falenderojmë shumë mësuesin Endrit për punën me aq dashuri e përkushtim me nxënësit.

Faleminderit për bashkëpunim familjes se Reinës dhe Allegrës.  

Ju urojmë shumë suksese dhe mbarësi në vazhdimësi.

Urime!!!

23 Qershor 2022