E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Përmbyllet viti i 20-të që nga themelimi i shkollës "Amadeus"

Po përmbyllet viti i 20-të, prej themelimit të shkollës Amadeus

Plot sfida, suksese, gëzime dhe përmbushje.

- Me 26 Qershor 2022 festojmë diplomimin e edhe një gjenerate.

- Këndojmë për përcielljen dhe pritjen e gjeneratave të reja.

- Gëzojmë për sukseset e muzicientëve të rinjë, artistëve në rritje.

- Festojmë për kulturën që po krijojmë së bashku.

-Për përvojat muzikore, momentet e bukura dhe mësimet.

- Festojmë për punën e mirë

Festojmë për vitet dhe gjeneratat e ardhshme që do vijnë

Ju mirëpresim të dielën me 26 Qershor në Sallën e koncerteve te Bibliotekës Qendrore Universitare (përballë restaurant Symphony)

Koncerti i parë - ora 12:00

Koncerti i dytë - ora 13:00

Ceremonia e diplomimit, kori dhe ansambli i shkollës Amadeus - ora 14:00