E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Konkurs për regjistrimin e nxënësve në vitin shkollor 2022/2023

Konkurs për vitin shkollor 2022/2023


Regjistrimet e hapura për vitin e ri shkollor 2022/2023
Shkolla e Muzikës "Amadeus" e licencuar nga MASHTI shpall konkurs për regjistrimin në shkollën e ultë dhe mesme të ultë të muzikës për drejtimet:
- Instrumente muzikore
- Solokëndim
- Parashkollor muzikor
- Balet
- Kor
- Programe të kurseve për të gjitha moshat dhe drejtimet
Për informata dhe regjistrime na kontaktoni në
[📲] + 383 49 180008; + 383 44 180008
[📧] info@shkollaamadeus.com