E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Edhe një mundësi e shkëlqyeshme për nxënësit

Edhe një mundësi e shkëlqyeshme për nxënësit, eja dhe regjistrohu bashkë me shokë e shoqe

-Zgjedh dhe mëso instrumentin e preferuar

- Argëtohuni dhe mësoni bashkë në orar të njejtë

"Amadeus", e para shkollë jopublike e muzikës, e licencuar nga MASHTI

Prandaj JEMI TË PARËT edhe në risi dhe mundësi të reja për nxënësit

Për më shumë info na kontaktoni

+ 383 49 180 008; 44 180 008

info@shkollaamadeus.com