E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Shkolla Amadeus së shpejti hap lokacionin e dytë


Kemi kënaqësinë të ju informojmë se shkolla e muzikës "Amadeus" së shpejti do të fillojë punën me lokacionin e dytë në lagjen Dardania
Adresa: Rr. Anton Harapi, përballë Kroit të bardhë.
Për info dhe regjistrime na kontaktoni
[📲] +383 49 180008
[📲] +383 44 180008
Objekti 1 - Rr. Nazim Gafurri nr 37 (rruga kryesore për Tauk Bashqe)
Objekti 2 - Rr. Anton Harapi (përballë Kroit të bardhë)
Ju mirëpresim!