E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Orkestra e fëmijëve "Amadeus" hap seancen solemne në Kuvendin Komunal

Orkestra e fëmijëve të Prishtinës “Amadeus” me rastin e 15 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, bëri hapjen solemne të kuvendit komunal të Prishtinës duke luajtur himinin kombëtar dhe këngën “Për ty atdhe”

Ishte një satisfakcion I veçantë për shkollën si themeluese e orkestrës, për nxënësit të cilët punuan aq shumë, për dirigjentin dhe prindërit.

Falenderojmë shumë komunën e Prishtinës, vecanërisht drjetoreshën e kulturës, znj. Arta Balaj për  bashkëpunimin, përkrahjen si dhe nxënësit nga shkolla Prenk Jakova në Prishtinë.

Përvec të tjerash, orkestra e fëmijëve “Amadeus” ka realizuar edhe dy këngë të xhiruara profesionalisht në sallën koncertale të shkollës “Amadeus”, linkun e të cilave mund ta gjeni të bashkëlidhur më poshtë.

https://fb.watch/kjvNSVjxEY/    - HIMNI I FLAMURIT

https://fb.watch/kjvOEJntsm/    - PËR TY ATDHE

 

Gëzuar 15 Vjetorin e Pavarësisë Kosovë, sepse e ardhmja është e ndritur me këta fëmijë