E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Në emisionin "Studio A" në ATV - për themelimin e orkestrës së fëmijëve Amadeus

Në televizionin ATV, dhe emisionin Studio A  me Adelina Hasanin, ishte e ftuar për të biseduar drejtoresha e shkollës së muzikës "Amadeus" Hana Petrovci, pë të diskutuar rreth themelimit të orkestrës së  fëmijëve të Prishtinës "Amadeus", punën që po bëhet në prova si dhe planet në të ardhmen. 

Për emisionin e plotë, ndiqni linkun më poshtë:

https://youtu.be/cBmxQGG9_2o