E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Nxënësja jonë shpërblehet në garat internacionale "Ars Kosova

Çmimin e parë e solli Allegra Bajrami!
Jemi tejet krenarë dhe të lumtur për suksesin e nxënëses tonë dhe kitaristes së ardhshme Allegrës.
Ajo u shpërblye me çmimin e parë në garat ndërkombëtare "Ars Kosova", me 95 pikë, kategoria e Parë. Një punë e mrekullueshme e mësuesit Endrit Xërxa të cilin e falenderojmë për përkushtimin. 
Urime dhe shumë suksese tutje Allegrës, familjes së saj dhe mësuesit Endritit për punën me nxënësit e shkollës Amadeus

12.06.2023