E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Edhe tre shpërblime për nxënëset e shkollës tonë nga festivali presitgjioz i Spanjës "Viva La Musica"!

Puna e përkushtimi po shpërblehet.

Nxënëset tona që ndjekin solokëndimin me mësidhënësen Vita Guhelli, u shpërblyen me çmime prestigjioze në festivalin " Viva La Musica" në Spanjë!

Noa Basha - Young Euro Singer 243 pike.

Eta Svarça - Euro Junior Singer - 257 pikë.

Era Latifi - International Balkan Artist, 364 pikë.

Festivali Viva La Musica në Spanjë është garë internacionale e muzikës e cila organizohet nga "Organizata Europiane e festivaleve muzikore. Është gjithashtu pjesë e ALFA - Alliance of Festival Association e cila prej vitit 2001 u jep mundësi artistëve të konkurojnë nga e gjithë bota në nivel internacional.

Urime dhe shumë suksese tutje për nxënëset dhe prindërve për përkushtimin. Dhe në fund, por jo për nga rëndësia, urimet më të përzemërta shkojnë për prof. Vita Guhelli dhe Elvira Mazhiqi për punën me aq dashuri, pasion e përkushtim.

Urime dhe suksese përherë!

Bashkangjitur në link janë edhe emrat e fitueseve 👇

 

13 Qershor 2023