E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Konkurs për regjistrime të vitit shkollor 2023/2024

"AMADEUS" Shkolla e ultë dhe e mesme e ultë e muzikës

 

  Shpall KONKURS për regjistrimin e nxënësve në vitin e ri shkollor 2023/2024 për drejtimet:

 

- Piano

- Violinë

- Violë

- Violonçel

- Kitarë

- Flaut

- Klarinetë

- Solokëndim

- Parashkollor muzikor

- Kor

- Balet

- Orkestër

 

 

Për info dhe regjistrime caktimi i takimit është i domosdoshëm

 

Na kontaktoni në 👇

 + 383 49 180008; 44 180008

+ 383 48 180008

Dy lokacione

📍Rruga kryesore për Tauk Bahçe

📍Lagjja Dardania

📧 info@shkollaamadeus.com