E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

A jeni gati për kampin veror!

FËMIJË A JENI GATIIII?

Aktivitet tjetër gjatë verës është edhe kampi MAD, në bashkëpunim me Evolution Dance Kosovo dhe Fjolla’s Face Paint mbahet kampi javor duke filluar prej 14 Gushtit nga ora 13:00 me aktivitete në muzik, art e vallëzim

Kampi javor edukativ e argëtues MAD (music, art & dance) po ju preeet👇🏻

 

👉Nga data 14-25 Gusht fëmijët do të kenë mundësinë të mësojnë më shumë rreth muzikës, artit dhe vallëzimit. 🙌🏻

Shkolla profesionale e muzikës Amadeus, ajo e artit Fjolla’s face paint dhe vallëzimit Evolution dance kosovo ofrojnë një suuuuper kamp!

 

- Muzikë (instrumente dhe këndim)

- Art (vizatim dhe facepaint)

- Vallëzim (zhanre të ndryshme)

Programi do të ketë lojëra e shuuuumë surpriza të tjera!

 

Duke qenë numri i kufizuar i fëmijëve, rezervoni sa më shpejtë

📲Më shumë info na shkruani direkt 📥

apo në nr.kontaktues 049 46 86 86;

045 200 799