E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Konkurs pune

Bashkohu me stafin dhe personelin më të mirë mësimor!

 Shkolla e muzikës "Amadeus" po kërkon mësimdhënës për violinë, kitarë dhe piano

CV- në tuaj dhe për më shumë info na dërgoni email në  info@shkollaamadeus.com

Me kënaqësi i presim aplikacionet tuaja 🙂

14 gusht 2023