E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Mundësi e shkëlqyeshme për bursa të shkollimit

MUNDËSI E SHKËLQYESHME [🎓]


Bursa të shkollimit muzikor nga 20% deri në 100%

Shkolla e muzikës "Amadeus" si gjithmonë me shumë mundësi dhe përkrahje për talentët.

Shpërndaje dhe apliko në linkun në vijim [⏬] [⏬] [⏬]
https://docs.google.com/.../1C2242P79PG2DWmmN1SwZcE4...

Aplikimi i hapur deri me 15.09.2023

 

24 Gusht 2023