E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Koncerti Pranveror

Shkolla e Muziës “ Amadeus” organizon koncertin pranveror me nxënësite saj. Koncerti do të mbahet të mërkurën më date 30.03.2016 prej orës 18:00, në sallën koncertale të shkollës së muzikës “ Amadeus”. Ky është koncerti i 36 me rradhë i organizuar nga shkolla që prej vitit 2002. Tashmë me traditë në edukimin muzikor, koncertet e shkollës i ndihmojnë shumë nxënësve në paraqitjet publike të cilat janë pjesë e domosdoshme e një instrumentisti, solokëngëtari apo artistit në përgjithësi. Programi i këtijë koncerti kishte 25 pika dhe zgjati 70 min. Nxënësit performuan si instrumentistë solistë, solokëngëtarë, ansamble dhe kori i shkollës.