E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Amadeus ne Prishtina Lexon

Shkolla e Muzikes "Amadeus" merr pjesë në aktivitetin "Prishtina Lexon" organizuar nga Komuna e Prishtinës. 
Të enjtën më 2 Qershor 2016, në sheshin 
" Zahir Pajaziti", në orën 12:00 do të performojnë disa nga nxënësit në klarinetë, flaut, violinë dhe violonçello.