E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

TEB - bankë ofron kredi shkollimi me 0% interes për nxënësit e "Amadeus"

Teb-banka në Kosovë dhe Shkolla e Muzikës “ Amadeus” kanë nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi për financimin përmes kredisë  të nxënësve  të “Amadeus” me 0% interes deri në 12 muaj. Shpenzimet e disbursimit të kredive për edukim të nxënësve të shkollës së muzikës “Amadeus do të jenë 0%.

Kjo marrëveshje u mundëson prindërve që të shkollojnë fëmijët e tyre në “Amadeus” përmes kredive të shpejta me procedura të thjeshta dhe këst shumë të  volitshëm të kredisë

Për më shumë na kontaktoni edhe në viber +386 49 180008

Shkolla e Muzikës "Amadeus"