E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Shkolla Amadeus dhe Ambasada Suedeze në Prishtinë

Nxënësit e shkollës së muzikës “Amadeus” u ftuan nga Ambasada Suedeze në Prishtinë për të performuar për “Lucia’s Day”.

Elena Halilaj, Auron Ismaili, Jora Ismaili dhe Ylljon Kurti kënduan dhe ekzekutuan në piano, violinë e kitarë duke madhështuar kështu mbrëmjen.

Shkolla e muzikës “Amadeus” pranoi falenderime dhe lavdata nga oraganizuesit e mbrëmjes si dhe nga vet ambasadori Z. Nilson