E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Aplikacioni Online

Data e lindjes:

Dita :

Muaji :

Viti :

A keni qene me pare ne ndonje tjeter shkolle te muzikes apo kurs te ngjajshem?

Po

Jo

Orari i mesimit ne shkollen e pergjithëshme ?

Prej:

Deri:

Aktivitet tjera dhe orari:

Ditët:

  • E Hëne

  • E marte

  • E mërkure

  • E Enjte

  • E premte

  • E shtunë

  • E Diel

Prej:

Deri:

A jeni të interesuar për mësim gjatë vikendit ?

Po

Jo