E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Nxënësit e "Amadeus" rrëmbyen çmime në garat internacioinale " Pianisti i Ri"

Më 19 dhe 20 Qershor në shkollën e muzikës “Lorenc Antoni” në Prizren u mbajt edicioni i 14-të i garave internacionale të pianos “Pianisti i ri” Në këtë garë, në mesin e shumë pjesëmarrësve ishin...

Me shume

Amadeus organizon Kurse Verore për të gjithë të interesuarit

"Amadeus" organizon kurse verore në të gjitha instrumentet muzikore për nxënësit e rregullt të shkollës tonë dhe të gjithë të interesuarve të tjerë. Mësimet organizohen për fëmijë dhe të rritur...

Me shume

Nxënësit e "Amadeus" ftohen nga Qendra Kulturore e fëmijëve me rastin e 1 Qershorit - festës së fëmijëve

Në programin e organizuar nga "Qendra kulturore e fëmijëve" me rastin e festës së 1Qershorit, nxënës nga shkolla jonë morrën pjesë me disa pika solistike përciellur nga instrumentistë të vegjël dhe...

Me shume

Nxënësit e "Amadeus" ftohen nga ATV për ditën e fëmijëve

Me rastin e festës së fëmijëve "1 Qershorit", televizioni ATV ftoi disa nxënës të shkollës tonë, të luajnë në instrumentet e tyre dhe të bisedojnë për ditën e fëmijëve, të drejtat e...

Me shume

Konkurs për regjistrimet në vitin e ri shkollor 2021/2022

Konkurs për vitin shkollor 2021/2022 Shkolla e muzikës Amadeus e licencuar nga Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë prej vitit 2002, shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve në vitin shkollor 2021/2022 në drejtimet: -Parashkollor...

Me shume

Nxënësit e "Amadeus" rrëmbyen çmime në garat " Pjetër Gaci" në Shkodër

Një lajm i mirë Pjesëmarrja e nxënësve tonë në garat “Pjetër Gaci” në Shkodër, u shpërblye me çmime për ekzekutimet e nivelit - Darian Pijls – Kitarë, Çmimi i II-të, 92 pikë, Kategoria C,...

Me shume

Koncerti pranveror 2021 - Koncerti i parë fizikisht i organizuar gjatë pandemisë

Tashmë po hyjmë në vitin e dytë të pandemisë dhe shkolla jonë sit ë gjithë të tjerët është duke naviguar në kohë dhe po vazhdon të realizojë planprogramin dhe të zhvillojë mësimin normalisht. Edhe...

Me shume

"Amadeus" uron Vitin e Ri me një video përmbledhje

Me rastin e festave të fundvitit 2020, shkolla e muzikës Amadeus përmbledhi në një video disa minutëshe punën e saj 1 vjeçare duke përfshirë edhe mësimin gjatë pandemisë dhe mbylljes. Në këtë video u...

Me shume

Konkurs për vende të lira pune

Shkolla e muzikës "Amadeus" shpall konkurs për vende të lira pune Dy mësimdhënës të kitarës Një mësimdhënës i violës  Kandidatët duhet të: Kenë të përfunduar shkollimin bachelor...

Me shume

Konkurs për regjistrime të vitit shkollor 2020/2021

SHKOLLA E MUZIKËS AMADEUS SHPALL: KONKURS PËR REGJISTRIMET E NXËNËSVE NË VITIN SHKOLLOR 2020/2021 Drejtimet: Instrumente muzikore 6vjec e tutje Solokëndim 9 vjec e tutje Parashkollor muzikor 3- 5 vjec Balet 4 - 16 vjec Provimet pranuese dhe takimet me...

Me shume

Masat parandaluese nga Covid-19 në "Amadeus"

MASAT PARANDALUESE PËR SHPËRNDARJEN E VIRUSIT COVID-19 NË OBJEKTIN E SHKOLLËS “AMADEUS” Në bazë të udhëzimeve të IKSHPK-së, Ministrisë së Shëndetësisë, Ministrisë së Arsimit dhe Komunës së...

Me shume

"Kur Hana del" këngë e realizuar online gjatë pandemisë

"Kur hana del" - këngë e realizuar nga nxënësit e shkollës sonë si pjesë përmbyllëse e vitit shkollor '19/'20. Edhe pse situatë e vështirë për shkak të pandemisë, ne jemi stimuluar për...

Me shume

Fjona Hashani pjesëmarrëse në garat internacionale të muzikës online

Fjona Hashani, nxënëse e shkollës së muzikës "Amadeus" tash e 2 vite,  do të marrë pjesë në garat internacionale online të muzikës në Maqedoni. Më poshtë gjeni linkun e videos së saj me të cilën...

Me shume

Nxënësit e Amadeus pjesë e Ansamblit Nevis të Skotlandës

Ansambli "Nevis" i Skotlandës i ftoi edhe nxënësit e shkollës Amadeus që t'marrin pjesë në projektin muzikor me muzicientë nga e gjithë bota. Mbi 500 video nga fillestarë e profesionistë të muzikës kanë realizuar...

Me shume

Koncert në kohë të pandemisë

Viti shkollor 2019/2020 u përfundua në rrethana te pazakonshme.  Qysh nga muaji mars 2020 kur mësimi u ndërpre fizikisht në shkollë, ne u organizuam dhe e vazhduam mësimin online përmes platformave të ndryshme online. Edhe pse në kohë...

Me shume

Koncert për ditën ndërkombëtare të gruas - 8 Marsin

Më 6 mars 2020, prej orës 18:00, në sallën koncertale të shkollës së muzikës “ Amadeus” u mbajt koncerti kushtuar ditës ndërkombëtare të gruas. Ky koncert i cili në këtë kohë të vitit organizohet...

Me shume

Nxënëset e Amadeus marrin pjesë në koncertin për ditën e Pavarësisë së Kosovës

Për ditën e Pavarësisë së Republikës së Kosovës, 17 Shkurtin, disa nga nxënëset e shkollës "Amadeus" morrën pjesë në koncertin e organizuar nga Qendra Kulturore në Prishtinë. Ato luajtën pika për...

Me shume

Koncerti i festave të fundvitit - Dhjetor 2019

Me 18 Dhjetor 2019 në sallën koncertale të shkollës së muzikës “Amadeus” u mbajt shfaqja e grupeve të balerinave. Ato luajtën nën tingujt ë veprave tradicionale për festat e fundvitit. Me kostume nën tone dhe motive te...

Me shume

Konkurs për vitin shkollor 2019/2020

Shkolla e muzikës Amadeus e licencuar nga Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë prej vitit 2002, shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve në vitin shkollor 2019/2020 në drejtimet: -Parashkollor muzikor 3 – 6 vjec -Piano 7 vjec e...

Me shume

Nxënësja e shkollës "Amadeus" merr dy çmime në Itali

Nxënësja e shkollës së muzikës”Amadeus”, Elena Halilaj u shpërblye me dy cmime në festivalin ndërkombëtarë në Itali “Magia Italiana”. Ky festival është organizim ndërkombëtarë i arteve...

Me shume

Nxënësit e shkollës "Amadeus" Luiza dhe Martin Beqiri përzgjedhen për garat republikane

Luiza dhe Martin Beqiri janë nxënës të shkollës së muzikës "Amadeus" tash e 4 vite. Luiza ndjek mësimet për piano dhe këndim, ndërsa vëllau i saj Martini ndjek mësimet për kitarë dhe këndim. Si dy...

Me shume

Koncerti i fundvitit shkollor 2018/2019

Më 15 qershor 2019 , Salla "Diar" e Swiss Diamond Prishtina ishte e tej mbushur nga fëmijët, prindërit dhe artdashësit e muzikës klasike, të cilët prisnin me padurim performimin për koncertin e fundvitit shkollor 2018/2019. Të gjithë...

Me shume

Koncerti solistik i nxënëses tonë Elena Halilaj

Elena Halilaj u regjistrua për herë të parë në shkollën e muzikës “Amadeus” në mars të vitit 2016. Me që kishte ndjekur kurse të këndimit privatisht në korin Xixëllonjat, prindërit e saj janë orientuar...

Me shume

Nxënësi i shkollës "Amadeus" shpërblehet me çmimin e III-të

Darian Pijls është nxënës i klasës së III - të në shkollën e muzikës "Amadeus". Ai vijon mësimet në drejtimin e kitarës me mësimdhënësin Elbasan Kryeziu. Më 1 Qershor 2019 Dariani morri pjesë...

Me shume

Koncerti pranveror - Mars 2019

Tashmë me traditë të koncerteve, edhe këtë  fillim pranvere shkolla e muzikës “Amadeus” organizoi koncert dedikuar kësaj stine. Nxënësit performuan pika solistike në intrumentet e tyre, solokëndim, duo e trio...

Me shume

Shfaqja e baletit për festat e fundvitit

Me 24 Dhjetor 2018 në sallën koncertale të shkollës, grupet e balerinave të shkollës Amadeus u paraqiten me 2 pika me motive të festave të fundvitit. Edhe pse disa prej tyre krejtësisht fillestare, ato performuan për bukuri në...

Me shume

Koncerti i festave të fundvitit, Dhjetor 2018

Si cdo fundvit, edhe kësaj rradhe shkolla "Amadeus" organizoi koncert për festat e fundvitit. Dhjetori i vitit 2018 u kurorëzua me një koncert të mrekullueshëm nga nxënësit e shkollës Amadeus. Të veshur të gjithë me ngjyrat...

Me shume

Nxëmësit e "Amadeus" performojnë në Klan TV

  Me rastin e festave të fundvitit shkolla e muzikës “Amadeus” u ftua nga TV – Klan Kosova për të performuar me korin dhe ansamblin nga nxënësit. Kori i shkollës së bashku me instrumentisët e rinj luajtën...

Me shume

"Amadeus" pjesëmarrëse në mbrëmjen humanitare të "SOS Fshatrave të Fëmijëve"

Shkolla e muzikës "Amadeus" tash e 9 vite ka bashkëpunim shumë të mirë  me SOS Fshatrat e fëmijëve në Kosovë, Prishtinë. Për gjatë këtyre viteve shkolla “Amadeus” ka organizuar koncerte dedikuar...

Me shume

Amadeus organizon koncert për festën e flamurit dhe për fëmijet nga komunitetet pakicë

Shkolla e Muzikës “Amadeus”, për nderë të Festës së "28 Nëntorit" dhe në kuadër të projektit “Identifikimi i talentëve nga radhët e komuniteteve pakicë”, organizon koncert  dedikuar...

Me shume

Konkurs për regjistrimin e nxënësve në vitin shkollor 2018/2019

Shkolla e muzikës “Amadeus” shpall konkurs për regjistrimin e nxënësve në vitin shkollor 2018/2019 Drejtimet dhe moshat: Parashkollor muzikor: Nxënësi duhet të jetë 4 – 6 vjec Balet: Nxënësi duhet të jetë 4...

Me shume

Koncert Solistik i nxënësit të shkollës Amadeus, Auron Ismaili

Auron Ismaili u regjistrua për herë të parë në shkollën e muzikës “Amadeus” në shtator të vitit 2014. Talentin, dëshirën dhe dashurinë e tij për këndimin e kanë vërejtur prindërit e Auronit si dhe...

Me shume

Koncerti i fundvitit shkollor 2017/2018

Më 14 qershor 2018 , Salla "Diar" e Swiss Diamond Prishtina ishte e tej mbushur nga fëmijët, prindërit dhe artdashësit e muzikës klasike, të cilët prisnin me padurim performimin për koncertin e fundvitit shkollor 2017/2018. Të gjithë...

Me shume

Parashkollorët muzikor përfundojnë vitin e parë shkollor

Viti i parë shkollor me muzicientët e vegjël nuk kishte si të ishte më i mirë. Ata gjatë tërë vitit u argëtuan duke mësuar notat si dhe duke luajtur në instrumentin e tyrë të parë muzikor. Planprogrami amerikan i...

Me shume

Nxënësja e shkollës Amadeus, Elena Halilaj, pjesëmarrëse nga Kosova në Festivalin "Euro Stars" në Maltë

Festivali “Euro Stars” është një mundësi shumë e mirë për këngëtarët e rinj. Festivali ndërkombëtar i këndimit “Euro Stars” që do të mbahet në Maltë nga data 25 deri më 30 prill të...

Me shume

Koncerti pranveror i vitit shkollor 2017/2018

Shkolla e Muziës “ Amadeus” organizoi koncertin pranveror të vitit shkollor 2017/2018 me nxënësit e saj. Koncerti u mbajt më datë 29.03.2018 dhe ishte i ndarë në dy pjesë, për shkak të numrit të madh të nxënësve...

Me shume

Kolazh i koncerteve për festat e fundvitit 2017

Shkolla e Muzikës Amadeus me rastin e festave të fundvitit organizon cdo herë koncert festiv. Këtë herë në javën e fundit të dhjetorit shkolla organizoi 3 ditë rradhazi koncerte me nxënësit e saj. Dita e parë e koncertit ishte e...

Me shume

Amadeus në kuizin "123 Fillo"

Nxënësit e shkollës së muzikës “Amadeus” performuan me një pikë këndimi në kuizin e diturisë “1 2 3 Fillo” Xhirimet u bënë në studion e RTK – së dhe emisioni u shfaq më 10.12.2017 edhe ne you...

Me shume

Shkolla Amadeus dhe Ambasada Suedeze në Prishtinë

Nxënësit e shkollës së muzikës “Amadeus” u ftuan nga Ambasada Suedeze në Prishtinë për të performuar për “Lucia’s Day”. Elena Halilaj, Auron Ismaili, Jora Ismaili dhe Ylljon Kurti kënduan dhe ekzekutuan në...

Me shume

Konkurs për regjistrimin e nxënësve në vitin shkollor 2017/2018

Shkolla e Muzikës "Amadeus" shpall konkurs për vitin shkollor 2017/2018 për drejtimet: Piano, Violinë, Kitarë, Flaut, Klarinet, Solokëndim, Kor, Bateri, Violonçelo dhe Balet.  Moshat e preferuara Nxënësit që janë në...

Me shume