E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Koncertet e festave të fundvitit 2023


Magjia e muzikës këtë të shtunë më 23 Dhjetor 2023 nga nxënësit e shkollës tonë 

Me pika solo, duo, trio, kuartete – një festë e madhe e tingujve që do të mbajë zemrat tona në ritmin e festës së fundvitit 


Ju mirëpresim të shtunën me datë 23 Dhjetor 2023 me kolazh koncertesh!

Suksese nxënësve dhe mësimdhënësve të tyre! 

 

20 Dhjetor 2023