E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Njoftim për pushimin dimëror

Ju njoftojmë se shkolla e muzikës "Amadeus" do të jetë në pushim deri më 17 Janar 2024.

Mësimi vazhdon me orar të rregullt të enjtën, më 18 Janar 2024

Për info, regjistrime dhe transfere, administrata do të punojë vetëm me takime të caktuara paraprakisht në numrat e tel më poshtë [⬇️]
[📲] + 38349 180008 Lokacioni
[📲] +38344 180008 Tok Bashqe
[📲] +38348 180008 Dardania

Pushime të këndshme për të gjithë dhe shihemi me 18 Janar 2024 [🙂]

 

3 Janar 2024