E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Mundësi punësimi - Mësimdhënës i kitarës


Bashkohu me personelin më të mirë mësimor n'qytet
Shkolla e muzikës "Amadeus" po kërkon mësimdhënës/e për kitarë
CV- në tuaj dhe për më shumë info na dërgoni email në info@shkollaamadeus.com
Me kënaqësi i presim aplikacionet tuaja.

6 Dhjetor 2023