E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

THIRRJA PËR ANTARËSIME TË REJA NË KOR DHE ORKESTËR

Orkestra e fëmijëve të Prishtinës dhe kori "Amadeus"

SHPALL:

Thirrjen për antarësime të reja 2023/2024

Violinë - 7 vende
Violë - 2 vende
Klarinetë - 2 vende
Flaut - 2 vende
Violonçel - 1 vend
Trumpetë - 2 vende
Horne - 2 vende
Trombon - 2 vende
Kor - 15 vende

Thirrja është e hapur për të gjithë nxënësit që kanë përfunduar së paku vitin e parë dhe ndjekin mësimet për instrument në shkollat ♪ publike dhe jopublike të ulëta të muzikës ♪

Audicionet do të mbahen në objektin kryesor të shkollës së muzikës "Amadeus" sipas takimeve të caktuara paraprakisht.


[🌟] Po na presin paraqitje dhe përvoja të mrekullueshme [🌟]
Aplikoni në linkun më poshtë [👇🏼] ose na kontaktoni në numrat [👇🏼]
https://docs.google.com/.../10oA9uhI9.../edit
[📲] +383 44 180008
[📲] +383 48 180008

2 Shtator 2023