E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

GALA KONCERTI i Orkestrës së fëmijëve të Prishtinës "Amadeus"

Yjet tona shkëlqyen mbrëmë. Yjet në rrijte të muzikës klasike na mrekulluan me koncertin e fundvitit!                                                                                                 

Interpretim i shkëlqyer dhe profesional nga muzicientë tepër të ri në moshë.

Orkestra e fëmijëve e përbërë nga nxënës të talentuar nga shkolla e muzikës "Prenk Jakova" në Prishitnë dhe nxënës të talentuar nga shkolla e muzikës "Amadeus" u paraqitën mrekullisht në gala koncertin e Vitit të Ri 2024

Për çdo lavdatë është puna e mrekullueshme e dirigjentit Vehbi Shosholli.  Ju lumtë orkestrantëve dhe koristëve që punuan me shumë vullnet.

Falenderim pa fund përkahësve të orkestrës, prindërve për bashkëpunimin dhe të gjithë organizatorëve për punën me dashuri e përkushtim!

Gëzuar festa të gjithëve, viti i ardhshëm na pret me plot befasi e punë të mira!

Faleminderit Arben Llapashticës për fotografitë e mrekullueshme.