E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Edhe një shpërblim dhe krenari nga nxënësja e shkollës tonë

Një sukses dhe krenari e rradhës 🥇🥇🥇 Allegra Bajrami, nxënëse që ndjek mësimet për kitarë me mësuesin Endrit Xërxa në shkollën tonë, është shpërblyer me çmimin e I-rë në garat kombëtare të "Prishtina guitar week"

Me këtë shpërblim ajo ka fituar mundësinë për mbajtje të masterklasës me kitaristin e mirënjohur shqiptar Petrit Çeku.

Sa krenari aq edhe frymëzim për punë të mëtutjeshme. Falenderim të veçantë dhe urime të përzemërta për mësimdhënësin @endritxerxa.

Urime dhe shumë suksese tutje për Allegrën dhe familjen e saj

25 Shtator 2023