E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Shfaqje baleti për festat e fundvitit


Një shfaqje me ndryshe e balerinave këtë fundvit
Balet dhe vallëzim modern!


Ju mirëpresim të hënën më 18 Dhjetor 2023 prej orës 18:00 në sallën koncertale të shkollës tonë!

 

15 Dhjetor 2023