E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Shpërblime internacionale dhe prestigjioze për nxënësit e klasës së këndimit


Në prag të festave të fundvitit, u gëzuam dhe po krenohemi me lajmin për arritjet e nxënësve tanë të solokëndimit 

Ditë Shala dhe Florian Thaqi u shpërblyen në garat internacionale të muzikës “UniverSong”

"UniverSong" është festival garues ndërkombëtar i muzikës për këngëtarë të rinj, kompozitorë dhe tekstshkrues.

Me Ditën dhe Florianin sot krenohet mësimdhënësja e tyre e solokëndimit, Vita Guhelli, krenohehen prindërit dhe shkolla.

Urime mësueses Vitë dhe prindërve, e suksese përherë për nxënësit!