E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Transferohu në shkollën e muzikës "Amadeus"

Gati për ndryshim? Për t'i dhuruar fëmijës përvojë të mrekullueshme muzikore?

Shkolla jonë e muzikës ka hapur transferet/regjistrimet dhe ofron mundësi pafund për zhvillim të talentit të nxënësve.

- Instrumente muzikore [🎻] [🎹]

- Solokëndim [🎤]

- Kor [🎶]

- Parashkollor muzikor [🔔] [🎵]

- Balet [🩰]

 

Na kontaktoni për të mësuar më shumë rreth regjistrimeve dhe transfereve.

Na gjeni në dy lokacione:
[📍] Rr. Nazim Gafurri nr. 37 (rruga kryesore për Tauk Bahçe
[📍] Rr. Anton Harapi nr. 1/2 (lagjja Dardania
[📲] +38349180008; [📲] +38348180008
Shkolla e muzikës "Amadeus" shkolla e parë jopublike e muzikës e lincencuar nga [🇽🇰] MASHTI , e themeluar në vitin 2002

10 janar 2024