E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Nxënëset e Amadeus marrin pjesë në koncertin për ditën e Pavarësisë së Kosovës

Për ditën e Pavarësisë së Republikës së Kosovës, 17 Shkurtin, disa nga nxënëset e shkollës "Amadeus" morrën pjesë në koncertin e organizuar nga Qendra Kulturore në Prishtinë. Ato luajtën pika për piano, flaut dhe piano dhë solokëndim.

Falenderim i vecantë nga znj. Drita Rudi për ftesën. Ishte nderë dhe kënaqësi

Prishtinë, 18 Shkurt 2020