E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Katër nxënës të shkollës tonë u shpërblyen me çmime në garat ndërkombëtare "Ars Kosova"

Katër nxënës të shkollës tonë u shpërblyen me çmime impresive në garat ndërkombëtare "Ars Kosova"

Edhe një lajm i mirë.

Katër nxënës të shkollës tonë u shpërblyen me çmime impresive në garat ndërkombëtare "Ars Kosova"

- Bujar Berisha - klarinet - VENDI I PARË

- Leonisa Bytyqi - piano - VENDI I PARË

- Noa Basha - piano - VENDI I TRETË

- Darian Pijls - kitarë - VENDI I TRETË

Falenderim i veçantë për mësimdhënësit Vehbi Shosholli, Alzan Gashi, Elza Mehmeti dhe Endrit Xërxa për punën, angazhimin dhe përkushtimin e tyre.

Nxënësit i urojmë për shpërblimet e fituara dhe motivimin për punë të mëtejme!

Suksese tutje 

Prishtinë, 8 korrik 2021