E licencuar nga "MASHT" nga viti 2002

Nxënësja jonë shpërblehet në garat internacionale "Ars Kosova

Jemi shumë të lumtur që nxënësja jonë, Amela Zejnullahu, u shpërblye  me çmimin e II-të në garat ndërkombëtare ARS-Kosova, kategoria e III-të me gjithësejt 93pikë. 
Urimet e përzemërta për Amelën dhe familjen e saj. Urime dhe falenderime pafund për mësuesen e violonçelos, Poema Dylhasi për punën e mrekullueshme që bën çdo ditë me nxënësit e shkollës Amadeus. 
 
Suksese në vazhdimësi!

10.06.2023